OM MEJ

*Om mej:
Jag är en ”tjej” i mina bästa år, född 65. En dryg fyrtioåring kan man säga som nästa år blir en dryg 50-åring… 😮
Bor på landet tillsammans med min man och våran hund, min mysiga o goa promenadkompis. Behöver jag säga att jag är hundälskare… :) 

Jobbar som uska i nattpatrull vilket jag sysslat med sen -97 och trivs alldeles utmärkt även om nattjobbet tär ibland på kroppen.

*Ständig viktminskare och omstartare…

Jag är en ständig viktminskare och omstartare. Skulle det funnits ett mästerskap i antalet omstarter hade jag vunnit många guldmedaljer vid detta laget. Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat. Så jag fortsätter kämpa och till slut så ska jag vara framme vid mitt mål.

Viktmålet är att bli mindre tjock och vara i bra form. Att komma i ett par för mej spec klädesplagg som hänger i min garderob. Då är jag inte smal men lagom.. 🙂
Jag är inte fet, jag är bara horisontellt disproportionell…

2 tankar om “OM MEJ

  1. evalena skriver:

    Du är verkligen en inspirationskälla :))! Läser och känner igen mycket i denna eviga tjockkampsport. Det är bra att vara glad för varje steg i rätt riktning Jag är glad att jag kan åka skidor visserligen inte fort men runt spåret tar jag mig iallafall :)) Tjohej !

    • Louise skriver:

      Tack evalena! Roligt att du läser. 🙂 Ja det är ju kul om det kan inspirera någon annan o spec om ”någon annan” är på samma jobb..då får man hålla ögonen på varann… 😉 😀 Nån gång vill jag oxå skaffa skidor…Är ju härligt att skida rakt ut i naturen o fin motion för kroppen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s